Elinvoimaista Kalajokilaaksoa rakentamassa – terveisiä kuntakierrokselta

2019-08-27T18:04:17+03:0011.6.2019|Ei kommentteja

Hallitusneuvottelujen jäljiltä 10.6.2019 oli käytännössä ensimmäinen maanantai, jolloin pääsin maakuntatyöhön. Käsittelimme teekaupunki Haapajärvellä kaupunginjohtaja Juha Uusivirran johdolla liikennehankkeita, kuntien rahoitusta ja alueellisen yhteistyön tarpeellisuutta.

Ylivieskassa kävimme kaupunginjohtaja Maria Sorviston kanssa läpi koulutuksen, tutkimuksen, kehittämisen ja innovaatiotoiminnan alueelle tuomaa elinvoimaa.

Nivalassa pohdimme kaupunginjohtaja Päivi Karikummun johdolla mm. mikroyrittäjyyden tukemista ja yrittäjyyskasvatusta. Oli hienoa, että myös johtavia luottamushenkilöitä ja yrityskylän johtajakin oli päässyt paikalle.

Sain paljon eväitä työhöni. Vedetään yhtä köyttä.

       

Kirjoita kommentti