Kuva: Miikka Pynnönen

“Mikko tunnetaan ahkerana puurtajana eduskunnassa ja nauttii luottamusta hyvien neuvottelutaitojensa, sekä positiivisen asenteensa vuoksi, yli puoluerajojen.”

(Pauli Karhumaa)

 

”Mikko on ahkera, luotettava ja perehtyy asioihin laaja-alaisesti. Arvostan sitä, että hän toimii edustajan työssään arvojensa mukaisesti. Neljän vuoden kansanedustajuus ja  jäsenyys perustuslaki- ja sivistysvaliokunnassa  on tuonut vahvaa kokemusta ja pohjaa jatkokaudelle. Siksi annan ääneni Mikolle.”

(Raili Peltokorpi, Ylivieska)

 

“Haluan antaa ääneni tulevissa eduskuntavaaleissa kokeneelle politiikan moniosaajalle. Mikko Kinnunen tuntee koulutuksen, lapsiperheiden ja yrittäjyyden kehitystarpeet. Mikko perehtyy asiasisältöihin tarkasti ja osaa tehdä joustavasti yhteistyötä kuunnellen eri osapuolia.”

(Ulla Savola, Haapajärvi)

 

”Mikon sovittelevan, ahkeran ja ratkaisukeskeisen työn ansiosta hän on saavuttanut vahvan luottamuksen kansanedustajien joukossa (mm.oman ryhmän vpj), joten se antaa loistavat edellytykset hoitaa yhteisiä asioita myös jatkossa.”

(Jaakko Tahkola, Kempele, 52 v, yrittäjä)

 

“Mikko ahkeruudellaan, persoonallaan, asia tyylillään pystyy vaikuttamaan ja vakuuttamaan kanssa päättäjät edistämissään asioissa. Mikkoa kuunnellaan. Mikko myös aidosti pitää yhteyttä äänestäjiin ja kuuntelee mitä asiaa kentältä on.”

(Marko, maatalousyrittäjä)

 

“Äänestän Mikkoa, koska hänellä on lämmin sydän. Hän ajattelee kaikkien parasta. Ja hän on maaseudun ja maatalouden puolella.”

(Perheen äiti ja maatalousyrittäjä)

 

”Mikko Kinnunen on osoittanut näinä neljän vuoden aikana, että on ääneni arvoinen kansanedustaja. Hän on monipuolinen osaaja, joka on aidosti läsnä ihmisten arjessa. Kinnunen on vaikuttanut yhteistyökykyisyydellään kotikuntamme, maakuntamme ja koko Suomen asioihin. Hänen kehitysmyönteinen asenne ja työpanos ovat vieneet useita hankkeita eteenpäin. Arvostan, että Mikko paneutuu asioihin perusteellisesti. Äänestän Mikko Kinnusta, koska tarvitsemme edelleen ahkeraa kehittäjää ja aktiivista osaajaa hoitamaan Suomea.” 

(Sari Huuskonen (kesk.) Reisjärven kunnanhallituksen pj. ja kunnanvaltuutettu)

 

“Suomi tarvitsee nyt yhteistyökykyisiä, toisia arvostavia ja kunnioittavia päättäjiä. Mikko on sellainen rakentaja. Yli puoluerajojen.”

(Pekka Koistinen, Kajaani)

 

“Mikko on osoittanut jo ensimmäisellä kaudellaan olevansa valtiopäivämies. Hän on saavuttanut jakamatonta luottamusta, niin kentällä kuin eduskuntaryhmässä,jonka varapuheenjohtaja hän myös toimii. Mikko on alkiolainen sivistyspoliitikko, joka puolustaa Pohjois-Pohjanmaan ihmisiä: lapsia, opiskelijoita, aktiivi-iässä olevia ihmisiä ja perheitä. Hän arvostaa ja kunnioittaa myös jo elämän ehtoolle ehtineitä kansalaisia.”

(Äänestäjä Sievistä)